Video Poker Historie

Den video poker maskine er en af de mest populære spillemaskiner i eksistens i dag. Del poker, og en del videospil, det er den perfekte kombination til at gøre det til en moderne gambling sensation. Selvom dagens video poker maskiner er indbegrebet af vores nuværende high tech i spil, har de eksisteret i enklere form til omkring to hundrede år.

Video poker er selvfølgelig baseret på kortspillet poker. Den video poker maskine i dag, er resultatet af pokerspillet blive manifesteret i forskellige typer af spil på forskellige niveauer af teknologi gennem generationer. The game of poker er blevet spillet i Amerika siden begyndelsen af 1880’erne, med de spil, de benævnt »Poker« i 1834 af en mand navn Jonathan Green.

De tidligste indspillede forfædre video poker maskine var møntautomater, der brugte poker kort. Disse maskiner kom ind på scenen i slutningen af 1800-tallet, og blev fremstillet af et selskab ved navn Sittman og Pitt i Brooklyn. Poker kort maskiner blev placeret i spiritus butikker og cigar butikker, og kort tid arbejdede sig på tværs af USA

Disse maskiner arbejdede af spilleren at sætte en mønt i poker maskine og trække et håndtag, der spundet fem trommer, der holdt de poker kort. Spilleren vil vente på det til at stoppe, mens håber på en vindende hånd. En vindende hånd blev udbetalt i cigarer eller drikkevarer. Desværre, og ukendt for spillerne, De Ti of Spades og Jack of Hearts blev udeladt af dækket for at mindske chancerne for at vinde.

I 1901, Charles Fey gjorde den næste store forbedring af poker maskine ved at tilføje den første ”uafgjort” funktion til den allerede vildt populære maskine. Fey tilføjelse til poker maskine tillod spilleren til rent faktisk at bruge deres poker færdigheder i spillet, i modsætning til at blive overladt til nåde blind lykke.

Charles Fey s forbedring tillod spilleren at holde visse trommer stadig efter den første tur, mens du trækker i håndtaget til at dreje de resterende trommer. Dette i kraft var den første ’hold’ og ’draw’ kombination.

Leave a Comment