Final Fantasy – VII Pelin tarkistus

Final Fantasy VII on ylivoimaisesti suosituin peli Final Fantasy-sarjan. Tämä roolipeli (RPG) on yhdistelmä scifi ja fantasia, joka oli kehitetty Square Enix ja julkaissut Sony Computer Entertainment. Se on seitsemäs sarjassa, joka julkaistiin vuonna 1997 Sony PlayStation ja oli saatavilla MS Windows-pohjainen PC vuonna 1998. Tämä erä rikkoi esteitä Final Fantasy-sarjan olemalla ensimmäinen käyttää upeaa 3D-grafiikka ( Unibet vedonlyönti ) ja täysin luotu 3D-kuvia merkkiä. Siinä on yhdeksän pelattavaa hahmoa eri erikoisuus aseita ja erityisiä taitoja kutsutaan Limit Tauot.

Tarina pyörii hahmo nimeltä Cloud Strife, entinen sotilas, joka liittyy kapinallisryhmä kutsutaan AVALANCHE kuin palkkasoturi. Hän auttaa heitä vastaisessa Shinra Corporation joiden varjoisa toimintaa jatkuvasti tyhjennys elämää maapallolla. Mutta aikana ristiriidassa tämän Corporation, Cloud ja hänen ryhmänsä kohdata hänen vanha toveri nimeltä Sephiroth, pelin antagonisti, joka lopulta tulee maapallon suurin uhka. Cloud pyrkimys purkaa salaperäinen tarkoituksena Sephirothin johtaa hänet eri paikoissa jossa hän tapaa muita pelihahmoa kuten Red XIII, Yuffie, Vincent, Cid ja Cait Sith.

Peli on kolme suurta alueilla, kuten maailmankartalle, kenttä kartta ja taistelu näyttö. Maailmankartalla on 3D-ympäristössä, joka voidaan suunnistaa jalka, chocobo (strutsi kokoinen lintu), hiekka buginen, lentokone, sukellusvene tai ilmalaivan kutsutaan Highwind. Chocobo ja ajoneuvojen peli mahdollistaa merkin mennä alueille jäykän maastoissa tai poikki vesimassojen, jota ei voida matkustanut jalka. Toisaalta, alan kartan kuvaa 2D ympäristö sisälle kaupungeissa, rakenteita, niityt tai vuoristossa. Vaikka torjua tila kuvaa 3D-mallin merkkien ja vihollisia, joka liikkuu ja maagisia loitsuja on kuvattu loistava tavalla.

Leave a Comment